KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Ambarcik İlkokulu

Haz

KIRŞEHİR ZAHİDE ZEHRA GARRİNG İLKOULU İLE AMBARCİK İLKOKULUMUZ ARASINDA MEKTUP KARDEŞLİĞİ

İstanbul Maltepe Kazım TUNÇ İlkokulundan Ambarcık ilkokulumuza hediyeler

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Söğütlü Eğitim Kültürü ve Sosyal Dayanışma Vakfı Okulumuz öğretmenlerini Akşam yemeğinde buluşturdu.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SÖĞÜTLÜ MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA UĞUR OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Ekm

Ambarcık mahallemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan emekli müsteşar  Şahin Yıldırım'dan okulumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Mahalle muhtarımız Mustafa UĞUR da iştirak etti

Ekm

Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ve öğrenci öğretmen ve velileri kapsayan 'Ozanlar Şehri Okuyor' projesi okulumuzda 10 Ekim Pazartesi günü ilk ders saatiyle başladı.

Ekm

Elbistan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 06/10/2022 günü okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize  ağız ve diş sağlığı konulu seminer verildi. Diş Hekimlerinin  verdiği seminerde öğrencilerimize sağlıklı beslenme alışkanlığı ile  ağız ve diş temizliğinin önemi, ağız ve diş temizliğinin nasıl yapılacağı konularında bilgi aktarıldı.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Fatih Çetin ihtiyaçlarımızı yerinde tespit etmek üzere okulumuza ziyarette bulundu. Öğretmenlerimizle sohbet etti. Ayrıca okulumuza atanan yeni öğretmenlerimizi ve okul müdürümüzü tebrik etti hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz

Kas

Cumhuriyet Bayramı,Türkçe öğretmenimiz Sibel YURTSEVER ve öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı.