KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Ambarcik İlkokulu

EMEKLİ MÜSTEŞAR ŞAHİN YILDIRIM'DAN OKULUMUZA ZİYARET

Ambarcık mahallemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan emekli müsteşar  Şahin Yıldırım'dan okulumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Mahalle muhtarımız Mustafa UĞUR da iştirak etti

11-10-2022

Okulumuza yeni atanan okul müdürü Hasan Özcan'a hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Vaıf mütevelli heyeti başkanı Şahin Yıldırım vakfın çalışma alanlarından birinin de eğitim olduğunu bu anlamda okuldaki öğrencilerin kırtasiye, giyim gibi ihtiyaçlarının yanı sıra okulun düzenleyeceği programlarda ihtiyaç duyulan hususlarda maddi manevi  desteklerinin olacağını ifade etti.

Okul Müdürü Hasan Özcan okul hakkında bilgilendirme yaptı. Vakfın yapacağı faaliyetlerde okula düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmekte hazır olduklarını belirtti.

Söğütlü Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Ambarcık ilk -orta okulu için önemli bir fırsat olduğunu ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için gayet içerisinde olacaklarını belirtti.

Ambarcık  Ortaokulu olarak yapılan bu ziyaretten, samimi ve sıcak ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Söğütlü Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Söğütlü halkına ve elbistanımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vakfın hayat bulmasında büyük katkı sağlayan değerli büyüğümüz Şahin Yıldırım bey'e de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın: 11.10.2022 - Güncelleme: 13.10.2022 12:19 - Görüntülenme: 159